Lunch en diner bij café de Bieb (Den Haag)

Op een zonnige vrijdagavond streken mijn vriend en ik neer op het terras van café de Bieb in Den Haag. Het café ligt aan het water en ze hebben een drijvend terras. Een heerlijke setting, met tot zeker 20 uur 's avonds zomerzon. Ik had ergens gelezen dat er veel vegan keuze is bij de Bieb, en ik werd niet teleurgesteld!


Bij de borrel of als voorgerecht is er onder andere keuze uit vegan bitterballen (grote blij!), Indiase samosa's en falafel. Ook bij de hoofdgerechten is er meer dan voldoende keuze: 4 van de 8 gerechten zijn vegan. We deelden als voorgerecht de Indiase samosa's: pittig, met een frisse dip.

Als hoofdgerecht nam ik de vegetarische saté met kip van de Vegetarische Slager. Heerlijk zacht en ook de satésaus was erg lekker. Ontzettend leuk om te zien dat de producten van de Vegetarische Slager nu ook restaurants hebben bereikt.Oeps, al bijna op voordat ik de foto maakte. Dat zegt genoeg! :)

Na een goede diner ervaring wilde ik ook de lunchkaart testen en at een paar dagen later een heerlijke tosti met vegan cheddar kaas (https://www.instagram.com/p/BkkeGqbnfc5/?taken-by=veganathome_). De bediening van zo lief om voor me uit te zoeken van welk merk deze was (Violife), die ga ik zeker zelf ook een keer halen. Kortom, café de Bieb is een fijne ontdekking! Ideaal om te eten met een carnivore tafelgenoot en voor vegan comfort food.


https://www.cafedebieb.com/menu

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram Social Icon